hundevelfaerdscenteret

Kontakt: kontakt@hundevelfaerdscenteret.dk

hundevelfaerdscenteret

Kontakt: kontakt@hundevelfaerdscenteret.dk

Kommende events i Hundevelfærdscenteret

Foredragsaften -

FRA SKADE TIL SKADESTUE

Mandag d 13 maj kl 18 - 20 er vi så heldige, at dyrlæge Louise Krarup gæster Hundevelfærdscenteret til en aften, som skal gøre os klogere på førstehjælp til hund.

Vi har givet Louise relativt frie hænder, så aftenen kan blive så relevant som muligt. Hun står nemlig dagligt med de akut syge og tilskadekomne dyr i hænderne og ved derfor hvilke ulykker der oftest sker, hvornår det er vigtigt at handle hurtigt og i hvilke tilfælde det er afgørende, at vi som hundeejere er godt forberedte.

Foredraget er derfor bare ikke et 'normalt' førstehjælpskursus om hjerte/lungeredning. Målet er i stedet at gøre dig klogere på førstehjælp i en bredere forstand, med fokus på 'den første hjælp efter en skade'.

Hvad kan vi selv gøre? Hvor hurtigt skal vi handle? Hvornår skal vi bare skynde os afsted til nærmeste dyrlæge? og hvad skal vi være opmærksomme på, indtil vi ankommer på klinikken?

Med andre ord: hvordan hjælper du bedst muligt din hund hvis den er kommet til skade?

Louise arbejder til dagligt som dyrlæge på Birkerød Dyrehospital, hvor hun især brænder for at gøre en forskel for de akut syge og tilskadekomne dyr. Hun er pt igang med bl.a. en efteruddannelse inden for netop akutmedicin (GPCert(EM&S) – Emergency Medicine and Surgery).

Der er plads til max 15 deltagere til eventet.

Pris pr person: 500 kr inkl moms

Vi serverer naturligvis kaffe og lidt snacks, til at holde hjernen igang.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

- og til at blive klogere på vores kære hunde!

Hundevelfærdscenteret I/S

Bregnerødvej 125

3460 Birkerød

kontakt@hundevelfaerdscenteret.dk

CVR 43378570